Raklap Ágyaink

Egyedi ágyak, egyedi méretekkel.

Válasszon jelenlegi ágykereteink közül, melyekhez bármelyik típusú tároló, ágytámla és borítás is kérhető.

Kattintson a képekre a további méretekért és árakért!

Egyedi méretezésű, a táblázatban nem szereplő adatokkal rendelkező ágyakat egyedi áron tudjuk elkészíteni,melyről kérjük emailben érdeklődjön!

Kedves Látogatók!

Mivel sajnos műhelyünkben nem tudunk tárolni bemutató darabot, ezért nehéz elképzelni egy újrahasznosított lécekből készített bútort. A termékeink minden paramétere csiszolt, nem gyalult! A szögnyomok, a fák eredeti színe, a fa erezete, korábbi használatból eredő kis sérülések megtalálhatóak rajtuk. De minden esetben csak a használható, megbízható léceket válogatjuk be. Funkciótól függően kerülnek az ágy szerkezetébe, kiegészítőibe.

Extra színeink +15 %-os áron elkészíhetőek. 

Fekete,fehér,szürke színeknél kérjük vegye figyelembe, hogy az egyenlőtlenségek, szögnyomok és egyéb használt raklap lécek jellemzői sokkal szembetűnőbbek, mindenképp nézze meg galériánkat a rendelés leadása előtt.

Az ágy külső méretei nagyobbak, mint a matrac mérete. Teljes szélesség +4 cm, teljes hosszúság +3 cm, fekvő felület: 40 cm-nél, teljes magasság peremmel: 45 cm. Ágytámla szélessége +4 cm a matrachoz képest, mélysége 4-8 cm típustól függően, magassága 100 cm.

Ágykeretek

Apollo tárolók

Pallas tárolók

Neptune tárolók

Callisto tárolók